fbpx

Even voorstellen: Adrie

Wie is Adrie?

Adrie is onze Nederlandstalige topper die het koude Nederland heeft omgeruild voor het altijd lekker warme GranCanaria. Samen met zijn Spaanse vrouw en kinderen woont en werkt hij al 10 jaar in het zonnige Spanje. Van origine komt hij uit Leiden, ook dicht bij de kust maar dan net een stukje kouder. Adrie is een echte ondernemer en absoluut geen stilzitter. Of het nu gaat om spelen met de kinderen, klussen in huis of een lange wandeling maken in de natuur, Adrie is een bezige, energieke bij.

Waarom heeft Adrie voor Motivate gekozen?

Samenwerken en afwisseling zijn voor Adrie heel belangrijk. Dat zijn dan ook precies de redenen dat hij voor Motivate heeft gekozen. Voor Adrie heeft Motivate een heel interessante insteek op het professionele leven. Hij krijgt bij Motivate het work-hard, play-hard gevoel, waarbij er naast werken ook heel veel aandacht is voor de persoon zelf. Hiernaast zijn de super interessante projecten, waarbij de focus ligt op verbetering, een verademing ten opzichte van de soms erg droge IT-projecten uit zijn verleden. Samenwerken is enorm belangrijk en wordt heel erg gestimuleerd, want daar wordt iedereen, ook Adrie, beter van.

Welk verschil gaat Adrie maken bij Motivate?

Adrie wil onderdeel zijn van Motivate om alle klanten te helpen beter te worden. Dit doet Motivate als bedrijf al erg goed. Ze maken goede analyses van de situaties en bieden doordachte verbeteringen aan. De ontwikkeling gaat soms wat langzaam maar altijd volgens hoge kwaliteitsnormen. Hier wil hij aan meedoen. Niet alleen om Motivate te verbeteren, maar ook zichzelf.

Wat motiveert Adrie in het dagelijkse leven?

Naast zijn werk voor Motivate geeft Adrie in GranCanaria Nederlandse lessen aan kinderen die voor een deel Nederlands zijn. Wat hem super motiveert zijn de blije gezichtjes en de tevreden reacties na een uurtje lesgeven. Kinderen die thuis nooit Nederlands praten omdat zij leven in een bijna volledige Spaanse omgeving, maar die er na een paar uur les toch vol voor gaan, vindt hij prachtig! Dat is zijn motivatie: een resultaat waar zowel hijzelf als een ander tevreden mee kan zijn.

Wat staat er nog op zijn bucketlist?

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Flickr, Google+, Friendster, Geocities, Skype, Icq, website, blog en YouTube staan allemaal op pauze! Uren en nachten gamen doet hij ook al een flinke tijd niet meer. Adrie is een beetje afgekickt van het full time online zijn en zijn digitale leven beperkt hij voornamelijk tot zijn werk. Hij weet nog wel dat hij vroeger altijd huisje, boompje, beestje wilde. Dat heeft hij inmiddels allemaal bereikt.