fbpx

Even voorstellen: Laurens

Wie is Laurens?

Laurens is onze nieuwste topper. Hij is 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Als enorme dierenvriend heeft hij thuis een kat, vijf kippen en twee schildpadden. Vanwege zijn drukke planning heeft hij zijn twee teckels kunnen onderbrengen bij zijn ouders, die de honden overigens ook met veel liefde verzorgen. Laurens houdt van lekker eten. Je vindt hem dan ook regelmatig met zijn vriendin bij het plaatselijke sushi restaurant. Verder vindt hij het leuk en belangrijk om de relaties te onderhouden met zijn vrienden.

Waarom heeft Laurens voor Motivate gekozen?

Laurens heeft voor Motivate gekozen vanwege de ongedwongen manier van samenwerken. Bij Motivate kan hij zichzelf zijn, zijn verantwoordelijkheid nemen, leren van zijn collega’s en zichzelf ontwikkelen in de commercie. Motivate heeft hem de mogelijkheid geboden om zich verder te ontwikkelen en te verbeteren. Daarbij vind hij feedback van zijn collega’s erg belangrijk. Kortom: Motivate motiveert hem en ook andersom.

Welk verschil gaat Laurens maken bij Motivate?

De wereld van commercie is hem met de paplepel ingegoten. Het verschil dat Laurens bij Motivate dan ook wil maken is de klant positief willen blijven verrassen. Hoe hij dit doet? Met zijn natuurlijke enthousiasme kan hij vraag en aanbod naadloos op elkaar laten aansluiten, met de voordelen voor beide partijen.

Wat motiveert Laurens in het dagelijkse leven?

Laurens heeft altijd een big smile op zijn gezicht. Als hij merkt dat zijn omgeving blij en vrolijk wordt van zijn uitstraling, dan heeft hij al een topdag!

Wat staat er nog op zijn bucketlist?

Laurens is nog zo jong dat zijn bucketlist alleen nog maar bestaat uit hele gewone dingen, waaronder het op termijn samenwonen met zijn lieve vriendin Mayke. Zijn bucketlist is klein doch liefdevol: tijdens de kerst zou hij heel graag een dagje willen helpen bij de Voedselbank.