fbpx

Even voorstellen: Paul

Wie is Paul?

Een bourgondische jongen die altijd vrolijk is. Gek op voetbal en snowboarden die op zijn tijd graag een speciaal biertje lust. Hij is geboren in Oisterwijk, maar woont sinds 2014 samen met zijn vriendin Marly in Eindhoven. In februari is daar zoon Daan bijgekomen met wie hij in zijn vrije tijd graag leuke dingen doet.

Na zijn opleiding Communicatie Management aan de Fontys heeft hij via verschillende werkgevers ervaring opgedaan om uiteindelijk in het Sales vak terecht te komen. En dat is hem met zijn enthousiasme en mensenkennis ook op het lijf geschreven.

Waarom heeft Paul voor Motivate gekozen?

De kennismaking met Paul is snel gegaan. Via een gezamenlijke vriend van Roy zijn de heren met elkaar in gesprek gekomen, de klik en het enthousiasme was er meteen waardoor een contract niet lang daarna volgde.

Welk verschil gaat Paul maken bij Motivate?

Paul zit het liefst de hele dag aan zijn telefoon gekluisterd. Hij gaat mensen die ons nog niet kennen overtuigen om toch eens een kop koffie met ons te drinken. Bel je naar Motivate? Dan kan het ook zijn dat je Paul aan de telefoon krijgt. Hij is ons eerste aanspreekpunt en zal je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Wat motiveert Paul in het dagelijkse leven?

Positieve energie en jezelf blijven ontwikkelen, dat is wat Paul motiveert in het dagelijkse leven. Doelen stellen en deze nastreven is niet alleen iets wat hij op zijn werk doet, ook privé wordt hij hier blij van.  

Wat staat er nog op zijn bucketlist?

Op de bucketlist van Paul staat een wereldreis. En wel samen met zijn gezin de hele wereld ontdekken.