fbpx

Even voorstellen: Ronald

Wie is Ronald?

Ronald is een vrolijke, hardwerkende  jongen. Hij is 27 jaar oud en woonachtig in Hilvarenbeek. In zijn vrije tijd is hij als fanatiek tennisser geregeld op de tennisbaan te vinden. Naast sporten is op doordeweekse avonden en in het weekend sociaal contact erg belangrijk. Daarom onderneemt hij geregeld leuke dingen met vrienden, zoals een biertje drinken op het terras, naar de bioscoop gaan of uiteten.

Waarom heeft Ronald voor Motivate gekozen?

Ronald heeft vijf jaar gewerkt voor Caramelo Media (waar we ons kantoor mee delen), een full-service bureau waar alle online diensten onder één dak vallen. Na deze periode was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu is hij werkzaam voor Motivate omdat hij graag wil doorgroeien en zichzelf wil blijven ontwikkelen in zijn vakgebied. Een ding is zeker: hij gaat geen uitdaging uit de weg.

Welk verschil gaat Ronald maken bij Motivate?

Ronald is grafisch heel sterk. Met zijn grafische vaardigheden kan hij bij elk eindproduct de puntjes op de i zetten en zo zorgdragen voor een schitterend eindresultaat. Hij wil de klant 100% tevreden maken met het eindproduct en daar zal hij al zijn zorg en aandacht aan besteden.

Wat motiveert Ronald in het dagelijkse leven?

Ronald is een harde werker en het liefste is hij dan ook de hele dag bezig. Hij gaat geen klusje, hindernis en uitdaging uit de weg en weet op die manier het beste in zichzelf naar boven te halen.

Wat staat er nog op zijn bucketlist?

Wat hij ooit nog eens zou willen doen is een wereldreis maken naar Nieuw Zeeland. Dat is zeker een goede motivatie om hard door te werken bij Motivate.