fbpx

Even voorstellen: Roy

Wie is Roy?

Roy Beerens is 34 jaar oud en woont samen met zijn vriendin in Son en Breugel. Inmiddels heeft hij 12 jaar sales-ervaring, waarvan ruim 4 jaar als leidinggevende. Hij vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en met hen te praten over hun uitdagingen, zowel zakelijk als privé. Het vinden van de juiste balans in alles is wat hem enorm boeit. Door die oprechte interesse in mensen is sales hem op het lijf geschreven.

Waarom heeft Roy voor Motivate gekozen?

Ricardo (CTO Motivate) is in het verleden klant van Roy geweest bij twee verschillende bedrijven. In die tijd hadden zij al een goede klik. Toen Ricardo hem medio 2018 belde om te vertellen dat hij een nieuwe bedrijf was opgestart en wat voor visie hij voor dit bedrijf had, is het balletje gaan rollen. Na een aantal goede gesprekken is Roy het avontuur aangegaan in de marketing en sales. Hier heeft hij nog geen minuut spijt van gehad!

Welk verschil gaat Roy maken bij Motivate?

Roy is opgestart met het opstellen van een nieuwe propositie en de salesstructuur. Met zijn ervaring en enthousiasme hoopt hij een high performance sales- en marketingteam op te zetten die namens Motivate de markt gaat veroveren. De eerste signalen zijn gelukkig al erg gunstig.

Wat motiveert Roy in het dagelijkse leven?

Enthousiaste en inspirerende mensen is wat hem motiveert. Of dat nu de CEO van een grote multinational is of de schoonmaker die op het kantoor werkt, mensen inspireren hem. Sterker nog, laatstgenoemde verrassen hem vaak meer. Oja, en nieuwe deals closen natuurlijk!

Wat staat er nog op zijn bucketlist?

Gelukkig nog veel te veel om op te noemen. Al hebben Roy en zijn vriendin de afgelopen jaren al behoorlijk wat kunnen doorstrepen van het lijstje. Laatst zijn collega’s gaan parachutespringen. Dat had weer een streepje op de bucketlist betekend ware het niet dat hij door een oorontsteking niet mee kon. Dat zorgt er tenminste voor dat hij weer iets heeft om naar uit te kijken.