fbpx

Even voorstellen: Sara

Wie is Sara?

Sara is onze 23 jaar jonge developer. Ze komt uit Albanië, maar is speciaal verhuisd naar Nederland om te werken voor Motivate! Door uit haar comfort zone te stappen, nieuwe culturen te ontdekken en ervaringen te verzamelen, is zij inmiddels een ijzersterke developer. Ze woont in Tilburg en sinds dag een is ze verliefd op ons kleine Nederland.

Waarom heeft Sara voor Motivate gekozen?

Sinds het moment dat Sara een interview had via Skype, keek zij er erg naar uit om deel uit te maken van Motivate. Sara heeft voor Motivate gekozen omdat ze geïnteresseerd is in de producten die Motivate ontwikkelt. Daarnaast spreken de manier van samenwerken en de vriendelijke atmosfeer via het bedrijf haar enorm aan. Ze geniet van het werken in deze omgeving en ze houdt van de goede sfeer die hier heerst.

Welk verschil gaat Sara maken bij Motivate?

Werken in zo’n geweldig bedrijf motiveert haar nog meer om haar best te doen en zo veel mogelijk bij te dragen aan het succes van Motivate. Het verschil dat Sara wil maken is om het bedrijf een meer internationale twist te geven, zodat de markt van Motivate zich kan uitbreiden tot buiten de grenzen van Nederland.

Wat motiveert Sara in het dagelijkse leven?

Sara herinnert zichzelf er altijd aan dat consistentie de sleutel is tot succes. Wat zij vandaag doet, is een klein deel van het grote resultaat dat zij in de toekomst terug zal krijgen. Deze investering maakt haar blij en motiveert haar om door te gaan.

Wat staat er nog op zijn bucketlist?

Sara zou de wereld willen ontdekken en willen proberen om zoveel mogelijk ervaringen te verzamelen. Verder is zij gemotiveerd om veel te investeren in haar carrière, in de dingen die haar gelukkig maken en in de dingen die ze graag doet. Uiteindelijk wil zij onafhankelijk en gelukkig zijn, want je leeft maar één keer!