fbpx

Dit is dé reden om voor 12 april te investeren in je personeel!

Het is weer eens zo ver, de meeting met het management staat weer op de agenda. Maar het is weer een drukke periode geweest, dus een echt goede voorbereiding is erbij ingeschoten. HR heeft de laatste paar keer al aangegeven dat het als organisatie echt belangrijk is om toekomstbestendig te zijn en voorbereid te zijn op een nieuwe generatie medewerkers. Deze verwachten echt iets anders van een werkgever en kunnen dat ook in deze arbeidsmarkt.

Een aantrekkelijke werkgever zijn?

Je wil graag een aantrekkelijke werkgever zijn, niet alleen omdat het fijner is, maar ook omdat je op deze manier langer mensen aan je organisatie bindt. Enthousiaste en gemotiveerde medewerkers leveren niet alleen meer op, maar trekken ook nieuwe mensen aan. Je wil een werkgever zijn waar mensen open sollicitaties naartoe sturen, ook al heb je geen vacature open staan. Is dit hoe je wil dat je organisatie er over een tijdje uit ziet? Dan is het nu tijd om hierin te investeren!

Staat dit al een tijdje op de agenda om te doen, dan zorgt onze ontwikkelverdubbelaar ervoor dat dit het moment is om ermee aan de slag te gaan. Tot 12 april krijg je namelijk subsidie als je duurzaam investeert in je personeel. Concreet betekent dit dat je tijdelijk het dubbele krijgt voor je geld. Samen met TTC (de ontwikkelaar voor het MKB) hebben we een pakket samengesteld waarbij enerzijds gekeken wordt naar plekken in de organisatie waar winst te behalen is. Zo wordt er bijvoorbeeld een medewerkerstevredenheidsonderzoek gedaan, ben je tevreden met je missie en visie? Kan de organisatiestrategie afgestoft worden? Dit zijn enkele voorbeelden waar TTC hulp bij kan bieden.

Realtime inzicht naar de werkvloer

Wat Motivate gaat doen, is realtime inzicht naar de werkvloer brengen. Dit doen we door dashboarding. Het maakt daarbij niet uit wat je als organisatie doet, ieder bedrijfsproces is inzichtelijk te maken en dit inzicht alleen al levert meer omzet op. Mensen kunnen zien wat hun impact is en dat motiveert. Heb je geen data beschikbaar? Dat is geen probleem, dan zorgen wij daarvoor. Je hoeft ook niet bang te zijn voor lange processen of moeilijke koppelingen. We vinden laagdrempeligheid namelijk belangrijk. Daarom passen wij ons aan het systeem van de klant. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen en wil je nog gebruik maken van de subsidie? Neem dan voor 12 april contact met ons op! Dan vertellen we je er graag alles over! In de tussentijd lees je er hier alles over!