Wij zijn Motivate

Een club gedreven en enthousiaste mensen die je verder helpt naar een beter resultaat en een trots team.

Kennismaken | Vrijblijvend advies

Vragen? Neem contact op

Hier staan we voor

Eigenlijk weet je het het wel: je medewerkers bepalen het succes van je fabriek. Je moet er niet aan denken dat ervaren teamleden besluiten te vertrekken. Kortom: je medewerkers zijn belangrijk.

Of het nu gaat over digitalisering, automatisering of robotisering, een betrokken team is essentieel om nieuwe projecten te implementeren.

Met Motivate zorg je voor goed inzicht in je fabriek en meer motivatie op de werkvloer. Met onze technologie creëer je betere werkplekken in je fabriek, waar medewerkers met trots bijdragen aan het resultaat.

Trotse medewerkers in rendabele fabrieken

Nieuws van LinkedIn

Wat is er mis met Excel?

Laatst kreeg ik deze leuke vraag tijdens een kennismaking: waarom zullen we dit niet in Excel doen? Want Excel werkt toch prima?

Dat klopt, voor sommige doelen is het zeker geschikt, bijvoorbeeld voor kleine, snelle registraties of eenmalige analyses. Maar voor je het weet draait je hele fabriek op Excel. Als dit programma nou eenmaal de norm is in je fabriek, dan ligt het voor de hand om daarin verder te bouwen.

Maar wat is daar dan het probleem van? Als je een expert in planning en procesoptimalisatie hebt in je fabriek, dan wil je die kwaliteiten natuurlijk zo goed mogelijk inzetten. Je wil niet dat die persoon bezig is met het bouwen en onderhouden van een Exceldocument, terwijl hij zich ook kan bezighouden met daadwerkelijke aansturing of optimalisatie van je fabriek. Daarbij loop je nog een extra bedrijfsrisico als de medewerker in kwestie weggaat, want wie gaat het document dan onderhouden en optimaliseren? Bovendien gaan de technologische ontwikkelingen zo snel, daar kan Excel moeilijk mee concurreren.

Heb je in jouw fabriek nog zo’n prachtige Excelsheet, maar wil je echt over naar een digitale fabriek?
🤙🏼 Bel of app me dan even op: 0134700047 📲

Samen kom je verder, daarom brengen we graag een van onze partners in beeld!

Dit is Patrick ten Hove van Industrial Problem Solvers B.V.. Wij werken al meer dan 5 jaar graag met deze organisatie samen omdat ze ontzettend goed zijn in het maken van machine-integraties. Maar daarnaast omdat ze goed en graag meedenken over het creëren van toekomstbestendige oplossingen.

IPS is de partner als het gaat om datavergaring vanuit PLC naar bovenliggende systemen, zoals uiteraard het Motivate platform. Maar denk bijvoorbeeld ook aan integraties van pallet labeling en andere oplossingen.

Wil je weten of we ook in jouw fabriek integraties kunnen uitvoeren? 🤙🏼 Bel of app me dan even op: 0134700047 📲

Feature: foto’s toevoegen aan verbetervoorstellen

Medewerkers kunnen foto’s toevoegen aan verbetervoorstellen die ze doen via de digitale oplossing, bijvoorbeeld tijdens veiligheidsrondes of 5S-acties.

Alle gebruikers kunnen daardoor makkelijk meekijken naar de openstaande punten en daar feedback op geven. Dit draagt bij aan de betrokkenheid. Voor managers is het een voordeel dat de verbetervoorstellen op te volgen zijn in een overzichtelijk systeem.

Als er meer interactie is op het platform omtrent verbeteringen en het melden van problemen laat dat zien dat continu verbeteren echt op gang komt.

Gebruik jij deze functie al? Als dat niet zo is en je bent er wel benieuwd naar, laat het me weten! Ik ben via telefoon en WhatsApp bereikbaar op 0134700047 📲

We zijn ontzettend trots op de teams die elke dag weer werken aan een betere fabriek

Ons team

Wij hebben ook ooit in jouw schoenen gestaan. Motivate is namelijk gestart vanuit de wens om in een kort tijdsbestek inzicht te creëen en daarna mee te groeien met de ontwikkeling van je fabriek. Daar was nog geen oplossing voor.

Je kunt Motivate zien als de partner die je ondersteunt tijdens het proces van digitalisering: van idee en uitvoering tot resultaat en borging. Wij vullen je team aan, precies daar waar het nodig is.

We willen gezien worden als oprecht, toegankelijk en toekomstgericht. Verder mag je van ons verwachten dat we met gepersonaliseerde oplossingen komen en kwaliteit bieden. We zullen je dan ook altijd een eerlijk advies geven en persoonlijk betrokken zijn bij het proces.

Op die manier zet jouw team zelfverzekerd de volgende stap.

Hoe gaat dat bij andere klanten?

Jullie beloven nogal wat. Wat zeggen andere klanten over de samenwerking?