Wij zijn motivate

Wij gunnen iedereen meer werkplezier!

Slechts 4% van de organisaties heeft real-time inzicht in de dagelijkse business. Jammer, aangezien het verbeteren van resultaten begint met inzicht.

Gelukkige medewerkers

Medewerkers zijn namelijk gelukkiger in hun werk als zij het gevoel hebben dat ze zinvol werk doen en een positieve bijdrage leveren aan de doelen van de organisatie. Mits ze hiervoor erkenning en waardering krijgen. Onderzoek van het Gevity Institute en Cornell University laat zien dat je het werkgeluk en de productiviteit hiermee met maar liefst 45% kan verhogen. Logisch. Het motiveert als je het resultaat van jouw inspanningen real time ziet, en dan ook nog eens leuk en duidelijk weergegeven.

Wij geloven dan ook echt heilig in gemotiveerde medewerkers. Niet alleen heeft dit een positief effect op de resultaten, het werkt ook gewoon veel prettiger. Zo zijn gemotiveerde medewerkers trotser, gezonder, energieker, meer tevreden, meer betrokken, hulpvaardiger, meer enthousiast, en ondernemend.

Wij begrijpen dat wij onze opdrachtgevers niet op alle vlakken kunnen helpen om medewerkers te motiveren. Daarom specialiseren wij ons op inzicht. Daar ligt onze kracht. Zoals je hebt kunt lezen kunnen wij daarin op diverse manieren ondersteunen. Heb jij nog een leuk idee om je medewerkers te motiveren op basis van inzicht maar komt deze niet terug op onze website? Laat het ons weten! We denken graag met je mee.

Met onze software bieden we dus een oplossing die zichzelf meteen terugverdiend en hulp biedt aan zowel werkgever als medewerker. Daar zijn we trots op en daar staan we voor!

frits-color

Frits van der Geest

Chief Executive Officer | Founder

ricardo-color

Ricardo Medina

Chief Technology Officer | Founder

rik

Rik Snelders

Developer

Mitch motivate 1000x1000

Mitch Brands

Developer

Wie we zijn

Bij Motivate zijn wij achter de schermen eigenlijk precies hetzelfde als ervoor. Zowel tegen collega’s als tegen opdrachtgevers zijn we open en eerlijk. Bij ons weet je waar je aan toe bent. Onze collega’s staan op en gaan slapen met procesverbetering en samen maken we daarmee graag onze opdrachtgevers blij. Dit doen we op onze eigen manier met deze ingrediënten:

Een tikkeltje rebels

Bij ons kun je écht jezelf zijn. Dit zoeken we ook in de mensen die bij ons werken. Kritische, open minded mensen die durven te zeggen waar het op staat. Waarom? Omdat we geloven dat we beter worden van een beetje tegengas. We geloven dat het goed is om niet altijd alles via gebaande paden te doen, dus we geven ook wel eens een beetje tegengas naar onze opdrachtgevers. Dit alles om het beste resultaat te bereiken.

Pragmatisch

We zijn een fijne, open en leuke collega én kennispartner. Dit zijn we niet alleen voor onze eigen collega’s, maar ook voor die van onze klanten. We gaan altijd recht op ons doel af, dit doen we op een pragmatische manier. We leveren wat noodzakelijk is, meer niet.

Motivatie

Motivatie, het zit in het DNA van ons bedrijf. Motivatie is de drijfveer voor alles, het is hetgeen waar je iedere dag voor op staat en waar je blij van wordt. We motiveren graag onze collega’s én die van onze klanten.