Wij helpen mensen aan een goede werkplek

Onze ambitie is simpel: wij willen zoveel mogelijk mensen helpen aan een goede werkplek. Een werkplek waar vertrouwen, plezier en betrokkenheid de hoofdrol spelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde productiviteit daar de belangrijkste factor in is. Dat leidt tot de beste resultaten, maar ook tot een voorspelbare omgeving. Zo krijg je rust binnen de organisatie. Dat doen we door digitalisering en data optimaal inzetten. Datagedreven werken dus. Inzichten ophalen en er snel en goed naar handelen. Daar zijn we achter gekomen door in gesprek te gaan met directeuren, ondernemers, operators, teamleiders en verbeterexperts. Onze oplossing is dus ontworpen op de werkvloer en in de praktijk getest. Voor én door hen. Wij willen zorgen voor een “data-driven shopfloor” en daarvoor gebruiken we slimme real time inzichten, kwalitatieve analyses en digitalisatie. Real-time inzicht slaat een brug tussen mens en technologie. Dat is dan ook precies wat wij willen zijn. Een goede verbinding tussen deze twee zorgt er voor dat de operatie elke dag een beetje beter wordt. Het doel is dat je er gewoon op kunt vertrouwen dat het goedkomt.

Wie we zijn

Bij Motivate zijn wij achter de schermen eigenlijk precies hetzelfde als ervoor. Zowel tegen collega’s als tegen opdrachtgevers zijn we open en eerlijk. Bij ons weet je waar je aan toe bent. Onze collega’s staan op en gaan slapen met procesverbetering en samen maken we daarmee graag onze opdrachtgevers blij. Dit doen we op onze eigen manier met deze ingrediënten:

Een tikkeltje rebels

Bij ons kun je écht jezelf zijn. Dit zoeken we ook in de mensen die bij ons werken. Kritische, open minded mensen die durven te zeggen waar het op staat. Waarom? Omdat we geloven dat we beter worden van een beetje tegengas. We geloven dat het goed is om niet altijd alles via gebaande paden te doen, dus we geven ook wel eens een beetje tegengas naar onze opdrachtgevers. Dit alles om het beste resultaat te bereiken.

Pragmatisch

We zijn een fijne, open en leuke collega én kennispartner. Dit zijn we niet alleen voor onze eigen collega’s, maar ook voor die van onze klanten. We gaan altijd recht op ons doel af, dit doen we op een pragmatische manier. We leveren wat noodzakelijk is, meer niet.

Motivatie

Motivatie, het zit in het DNA van ons bedrijf. Motivatie is de drijfveer voor alles, het is hetgeen waar je iedere dag voor op staat en waar je blij van wordt. We motiveren graag onze collega’s én die van onze klanten.