fbpx

De ontwikkelverdubbelaar!

Wil je meer gemotiveerde en bevlogen medewerkers, betere én meetbare resultaten die voor iedereen realtime inzichtelijk zijn en hiernaast ook nog eens jezelf als ondernemer effectief ontwikkelen? Dan is dit de kans die je niet aan je voorbij kunt laten gaan. Onderwerpen als arbeidsmarktkrapte, een nieuwe generatie medewerkers, de toekomstbestendigheid van je organisatie, meer halen uit je bestaande proces en workforce. Het zijn vast allemaal vraagstukken die wel eens op de agenda staan. Je wil er graag iets mee doen maar door de waan van de dag krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen.

Hier is je unieke kans om het nu wel de hoogste prioriteit te geven. Waarom? Omdat je nu in plaats van €35.000,- slechts €12.500,- betaalt. Aan de ene kant krijg je om onze samenwerking te vieren €10.000,- korting en daarnaast krijgt je ook nog eens €12.500,- subsidie. Vanuit het Europees Sociaal Fonds is er namelijk een subsidie beschikbaar gesteld waar je slim gebruik van kunt maken. Samen met TTC (ontwikkelpartner voor het MKB) hebben we een uniek pakket samengesteld. Zo wordt er namelijk niet alleen gezorgd voor bewustwording en bekwaam maken, door de unieke tool van Motivate is er ook bewijsvoering. Het realtime inzicht wat je hiermee krijgt zorgt ervoor dat je meer resultaat haalt uit je bestaande workforce, je het proces alleen al verbeterd door tijdige bijsturing, er meer zelfsturing plaats kan vinden én je hiermee medewerkers een motivatie boost geeft (bezieling).

Dit is wat je krijgt!


Bewustwording

  • Een TTC organisatiescan, een strategische bedrijfsanalyse en teamsessies over de missie, visie kernwaarden en een medewerkers tevredenheidsonderzoek met daaruit voortvloeiend een concreet plan van aanpak

Bekwaam maken

  • Je organisatie naar een hoger niveau tillen door alle pijlers in de organisatie aan te pakken (individuele- en teamcoaching, een organisatie- en HR verbeterplan)

Bewijsvoering

  • Twee op maat gemaakte dasboards met realtime stuurinformatie
  • Een koppeling met het huidige systeem (daar passen wij ons op aan)
  • Gedurende 3 jaar (continous improvement) consultancy op basis van de eigen stuurinformatie. Inclusief hosting en onderhoud

Bezieling

  • Het creëren en behouden van gemotiveerde en bevlogen medewerkers

Alles wat je moet weten:

  • Wij kunnen aanvragen indienen tot 12 april 2019 17:00 uur en dan sluit de aanvraag ook écht. 
  • Wij regelen alles voor je! Het enige wat je hoeft te doen is ons een bericht te sturen.
  • Bijna iedere ondernemer kan hier gebruik van maken; de enige voorwaarden zijn dat je minimaal 2 medewerkers in dienst hebt en het traject wat je start 12 maanden duurt.

Meer weten?

Meer informatie of een afspraak inplannen? Roy praat je er graag over bij! Het enige wat je hoeft te doen is even contact met ons opnemen.