Het software platform voor de slimme maakindustrie

Digitaliseer de werkplekken, registreer het hele productieproces van het begin tot einde met onze geïntregeerde shop floor control en OEE oplossing

Onze softwareoplossingen

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met operators en leidingevenden uit verschillende branches. Het is dus afgestemd op hoe je er in de praktijk mee gaat werken. De software is volledig gericht op het elimineren van verliezen met behulp van real-time inzicht. Daardoor weet je altijd de status van de orders, het verloop van planningen en andere zaken binnen het productieproces. 

De software gebruikt machine learning om de doorlooptijd van orders te voorspellen en het is compatible met ieder ERP-systeem. Gegevens kunnen dus makkelijk uitgewisseld worden en daar helpen we je natuurlijk mee. Je bent bovendien niet gelimiteerd aan een vaste positie in de fabriek, doordat onze oplossing over heel de wereld bereikbaar en responsive is. Dus zelfs als je geen computer bij de hand hebt, kun je nog steeds bij de applicatie. 

Voor zowel lijnproductie als maatwerk is deze software geschikt. 

Dus even in het kort, wat kun je verwachten?

Kortom: hoe meer je meet, hoe meer impact je kunt maken. Je gaat gerichter en datagedreven werken, waardoor personeel ook meer eigenaar wordt van het proces. 

We zorgen ervoor dat werknemers het leuk vinden om mee te denken over verbeteringen en er ook mee aan de slag te gaan. Feedback komt op die manier direct vanaf de werkvloer, waarna de leidinggevende ernaar kan handelen. Zo verbeteren we het teamgevoel en zorgen we ervoor dat de hele werkvloer naar een betere performance streeft.

Plug en play IOT

Waar mogelijk gebruiken we onze inhouse ontwikkelde ‘Plug en play’-hardware voor het tellen van productieaantallen. Wanneer dieper inzicht in de machine nodig is, zoeken we een volwaardige machine integratie op, waardoor meer dataverwerking mogelijk is.

Voor en door de werkvloer ontwikkeld

Door intensieve samenwerking met operators en teamleiders, blijft het platform in doorontwikkeling. Dit om het maximale mogelijk te maken.

Meer dan 5 - 25% productiviteitswinst

Door actief aan de slag te gaan met de inzichten uit de applicatie, maken opdrachtgevers impact op de productiviteit. Maar wat ook belangrijk is: ze doen dit samen met operators en leidinggevenden, wat zorgt voor de beste borging.

Big data

In fabrieken worden grote hoeveelheden data gegenereerd. Niet alleen op ons platform, maar ook daarbuiten. Door deze slim te combineren en goed op te slaan, zijn we in staat om kwalitatieve analyses uit te voeren en advies uit te brengen over de kwaliteit van de data. 

Na een goede analyse kunnen we patronen en trends herkennen. Op basis daarvan zijn zelfs voorspellingen te doen. De nieuwe inzichten kunnen worden gebruikt in de dagelijkse aansturing, maar ook voor productontwikkeling en om erachter te komen of het gaat om een rendabel product.

Dashboards en reporting

Real-time dashboarding geeft direct inzicht in wat er op de werkvloer gebeurt, zodat er ook direct gehandeld kan worden. Het dashboard geeft je dus de mogelijkheid om vroegtijdig bij te sturen. 

Onze dashboards zijn geschikt voor elke laag in de organisatie en op maat gemaakt, passend bij de huisstijl. Ook de slimme inzichten zijn helemaal gericht op jouw specifieke verliezen. 

Bovendien verzamelen we gegevens over een langere periode. Deze sturen we in een rapport naar de afdeling waar het moet zijn. Zo beschikken de juiste mensen over de juiste data, die nodig is om hun werkzaamheden optimaal uit te voeren.