fbpx

Even voorstellen: Rik

Wie is Rik?

Rik is onze grappenmaker op de werkvloer en de eerste werknemer van Motivate! De geboren en getogen Tilburger woont sinds een jaar samen met zijn lieftallige vriendin en sinds 30 juli is hij trotse papa van zoontje Noah. Hij is een fervent honkballer, heeft vroeger op hoog niveau gespeeld en speelt nu nog op het hoogste niveau in de breedtesport. Hij is altijd in voor een praatje en een flauwe grap onder het genot van een single malt whiskey.

Waarom heeft Rik voor Motivate gekozen?

Rik heeft vroeger stage gelopen bij Caramelo Media (dezelfde eigenaar, ander bedrijf) en is toen parttime blijven werken. Na zijn afstudeerstage is hij meteen fulltime aan de slag gegaan bij Caramelo Media. Vervolgens heeft ook hij de overstap gemaakt naar Motivate, om zichzelf zo te kunnen blijven doorontwikkelen in zijn vakgebied.

Welk verschil gaat Rik maken bij Motivate?

Rik is een echte motivator. Niet alleen klanten, maar ook zijn collega’s en zichzelf motiveert hij dagelijks om de meest toffe producten neer te zetten. Kwalitatieve en razendsnelle dashboard en applicaties ontwikkelen is waar hij altijd naar streeft.

Wat motiveert Rik in het dagelijkse leven?

Rik vindt zelfontwikkeling heel belangrijk. Door zich dagelijks voor de volle 100% in te zetten en altijd te streven naar verbetering, is hij in staat toffe front end ontwikkelingen te realiseren. Daarnaast raakt hij erg gemotiveerd van product demo’s, de blije tevreden gezichten die zijn werk oplevert en natuurlijk ook de sportieve prestaties.

Wat staat er nog op zijn bucketlist?

Voorlopig staat er even niets op de bucketlist. Met zijn baan bij Motivate en zijn ‘huisje boompje beestje’ heeft hij het even druk genoeg en geniet hij volop van het leven zoals het nu is.