Hoe we dat doen?

Het verbeteren van prestaties op de werkvloer doen we met behulp van:

Realtime inzicht in prestaties
 • op teamniveau en op individueel niveau
 • afgestemd op directeur/manager, teamleider en operator
Betrokkenheid bij verbeteren vergroten door
 • medewerkers afwijkingen direct te laten verklaren
 • (actief) verbetervoorstellen aan te laten dragen en de voortgang te bewaken
 • gemakkelijk om hulp te laten vragen
Efficiënte meetings
 • automatisch gegenereerd en geprint
 • vaste templates
 • correcte data
 • op de hoogte van de urgente aandachtspunten 
Continu verbeteren te faciliteren
 
Medewerkers te motiveren door invulling van de 3 basisbehoeften
 • Verbondenheid 
 • Competent voelen
 • Autonomie

All-in Alle kosten zoals hardware, software, installatie kosten en implementatie zijn inclusief

Altijd ondersteuning in continu verbeteren en motiveren

Laagdrempelig door abonnementen, dit voorkomt hoge opstartkosten

De ROI kan gemakkelijk worden behaald binnen één maand

Alle kosten zoals hardware, software, installatie kosten en implementatie zijn inclusief

Bij ons heb je één aanspreekpunt

We passen ons aan het systeem van de klant aan. Dit stelt ons in staat om met alle systemen en op maat gemaakte koppelingen te werken

Alles in look en feel, dit zorgt voor een snellere acceptatie

Beschikbaar op ieder apparaat, altijd en overal

Eenvoudig te gebruiken rapporten en een analysetool om het proces(ses) verder te verbeteren

Wij helpen bedrijfsresultaten te optimaliseren door medewerkers te betrekken bij verbeteren. Dit begint met realtime inzicht. Door medewerkers inzicht te geven in hun impact op hun eigen resultaat verhoog je de motivatie, zelfsturing en kans op tijdig bijsturen (zoals op- en afschaling) wat een positieve bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat. Daarnaast zul je medewerkers moeten faciliteren in het verklaren van afwijkingen, de kans om verbetervoorstellen aan te dragen en direct om hulp te vragen. Ondersteun je dit proces met de juiste rapportages en inzichten dan kunnen er hele mooie dingen ontstaan!

Het grootste verschil tussen Business Intelligence (BI) en Motivate zit ‘m vooral in de doelgroep. Waar BI wordt gebruikt, met name door leidinggevenden, om analyses op bedrijfsniveau te maken die op een ‘flashy’ manier worden weergegeven, leveren wij dashboards die in één oogopslag duidelijk én motiverend zijn voor medewerkers op de werkvloer. De impact op de werkvloer is hierdoor veel groter en duidelijk merkbaar.

Consultants zijn vaak gespecialiseerd in het verbeteren van processen. Echter ontbreekt het aan het goed kunnen waarborgen van de procesverbetering. Daarnaast zijn consultants vaak met de teamleiders en het management bezig, en niet met de operationele collega’s. En dat is nou net wat wij wél doen. Daarnaast hebben we ook de kennis in huis om bedrijven te ondersteunen bij dit continu verbeteren.

Als jij aan de slag wil met realtime inzicht, je proces (continu) wil verbeteren, medewerkers wil motiveren en/of je baas heel blij wil maken met nieuwe resultaten, kun je ons bellen! We hebben voldoende bewijs dat realtime inzicht tot serieuze verbeteringen leidt.

Jazeker! Heb je een bedrijf? Dan is er een bedrijfsproces. En iedereen die een bedrijfsproces heeft én er voor open staat om deze te verbeteren, kunnen wij helpen.

Met alle systemen! Klinkt dat ongeloofwaardig? Misschien wel, maar we kunnen het toch. Daag ons maar uit. We vinden namelijk dat werken met ons zo laagdrempelig mogelijk moet zijn. Dus geen ingewikkelde constructies of aanpassingen van systemen. Nee, wij passen ons altijd aan op de systemen van de klant. Voor veel systemen hebben we al koppelingen en is dat niet zo, dan bouwen we deze gewoon. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een koppeling op basis van een API, maar mocht deze mogelijkheid niet bestaan, dan kunnen we ook denken aan een automatische CSV-koppeling.

De data is zelf te analyseren. Maar wij kunnen het ook voor je doen en de resultaten met je delen en visualiseren (dat bespaart je een hoop tijd). Mocht je zelf de data willen analyseren, dan zijn we graag je sparringpartner.

Ja, heel veilig. Dit nemen we echt heel serieus. We houden ons natuurlijk aan de AVG-wetgeving die gelukkig aangescherpt is, maar daarnaast blijven we zelf ook altijd kritisch. Zowel met onze eigen data als die van anderen. Daarbij bieden we een beveiligde verbinding (SSL), server uptime van 99,9% en worden storingsmeldingen al binnen één uur in behandeling genomen.

Geen probleem. Wij kunnen altijd hardware leveren die ervoor zorgt dat de nodige data wordt verzameld. Denk hierbij aan sensoren, scanners en tablets/smartphones. Is de data eenmaal verzameld en geanalyseerd, dan kijken we samen hoe we deze voor jullie op een duidelijke en mooie manier kunnen weergeven.

De resultaten zijn op álle apparaten beschikbaar. Dus op je dashboard, desktop, laptop, tablet en mobiel. Je kunt ook heel makkelijk switchen tussen apparaten, zo heb je het realtime inzicht altijd bij de hand.

Het inzicht dat we creëren is echt realtime, overal. Dus ook als je thuis aan het werk bent of de hele dag in de auto zit. In het geval van chauffeurs werken we bijvoorbeeld vaak met een applicatie op de smartphone waar ze op locatie direct over de informatie beschikken die ze op dat moment nodig hebben. En natuurlijk kan er ook informatie worden toegevoegd indien gewenst!

Jazeker! Bepaalde rapportagevormen zijn standaard in onze dienstverlening opgenomen. Maar op verzoek kunnen wij deze uitbreiden met alle vormen van rapportages die je maar wenst. Wil je liever zelf je data en behaalde resultaten analyseren? Dan hebben we ook een analysetool voor je beschikbaar.

Dat is afhankelijk van de wensen die je hebt. Wat we wel alvast kunnen zeggen is dat we met abonnementen werken en dat je niet zult schrikken van onze prijzen (echt niet!). Hierdoor heb je nooit te maken met opstartkosten en laagdrempelig aan de slag kunt. Ook zijn de tarieven altijd inclusief eventuele hard- en software en is de consultancy inbegrepen. Wel zo duidelijk!

Afhankelijk van de omvang van het project, tussen de twee weken en drie maanden.

Dan komen we gewoon een keer langs om kennis te maken en je case te bespreken. In een half uurtje ben je al een stuk wijzer en daarna bepaal jij natuurlijk zelf wat je ermee doet. Geheel vrijblijvend.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem ons dan gerust!